COVID-19 vaccination

Her kan du holde dig opdateret om vaccination mod covid-19 i Hjørring Kommune og læse mere om målgrupper, vaccinationskalender og tidsplan.

! Netop nu vaccineres +65-årige, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp. Klik her for at læse mere !

Hvilke grupper skal vaccineres hvornår?

Alle borgere i Danmark får mulighed for at blive vaccineret mod covid-19 virussen. Tilbuddet er frivilligt og gratis og følger en vaccinationskalender, som Sundhedsstyrelsen har besluttet.

Læs mere og find vaccinationskalenderen her

Hvornår og hvordan får jeg besked om vaccination?

Du bliver inviteret til vaccination pr. brev – enten i e-Boks eller som almindeligt brev. Hold derfor øje med postkassen. Først når du har modtaget en invitation, er det muligt at bestille tid til vaccination. Tiderne til booking på www.vacciner.dk åbnes op, i takt med at regionen modtager vacciner.

Hjørring Kommune opfordrer til, at man ikke kontakter hverken egen læge, sygehus eller kommunen for at få invitation til vaccination. Det er Sundhedsstyrelsen som beslutter, i hvilken rækkefølge de enkelte målgrupper bliver vaccineret og sammen med Statens Serum Institut udsender invitationer til vaccination.

Spørgsmål og svar om målgrupper for vaccinationen

Har du et spørgsmål om vaccinationen og svært ved at finde svar? Sundhedsstyrelsen har lavet en side, hvor de svarer på de mest gængse spørgsmål.

Spørgsmål og svar om målgrupper for vaccinationen - klik her

Har du spørgsmål om vaccinationen mod covid-19 kan du læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller ringe til den myndighedsfælles coronahotline på telefon 70 20 02 33.

Har du spørgsmål til din tidsbestilling på www.vacciner.dk, skal du kontakte supporten på sundhed.dk på telefon 44 22 20 80 eller via e-mail.

Vaccination til +65-årige

Det er nu muligt for de borgere, der er vaccineret første gang, at booke tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk.

De +65-årige borgere, som blev vaccineret 1. gang lørdag den 16. januar, kan nu bestille tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk.

Det er fortsat kun borgere, i målgruppen 65 år eller derover, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, som blev vaccineret første gang, der kan booke tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk. Har du ikke NemID, Kan du booke tid ved at ringe til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63.

Er du ikke i ovenstående målgruppe, må du afvente invitation til vaccination fra Sundhedsstyrelsen. Invitationen kommer i din e-Boks eller postkasse.

OBS! Kan du ikke transportere dig ved egen eller pårørendes hjælp til vaccinationsstedet, skal du IKKE selv booke tid til vaccinen. Se information om booking og transport nedenfor.

Hvor og hvornår skal du vaccineres, og hvordan kommer du derhen?

2. vaccination af borgere på 65 år eller derover, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, kan blive vaccineret MANDAG den 8. FEBRUAR 2021.

Der bliver igen vaccinationssted i Park Vendia Hallen, Hjørring, Hirtshals Idrætscenter og Sindal Hallerne. På vaccinationsstederne vil der være støttepersonale fra kommunen, som kan hjælpe borgerne.

Har du brug for transport?

Hjørring Kommune opfordrer alle til så vidt muligt selv - eller ved pårørendes hjælp - at sørge for booking af tid til 2. vaccination samt transport til 2. vaccination. Vær opmærksom på, om du som borger er tilmeldt en kørselsordning i forvejen eller har et abonnement på kørsel ved fx NT, Falck eller andre, som evt. kan anvendes.

Er du 65 år eller derover og modtager hjælp til personlig pleje og praktisk hjælp, og kan du ikke transportere dig selv enten ved egen eller pårørendes hjælp, så vil kommunen hjælpe dig med transport. Vi sørger samtidig for at booke tid til vaccinationen, hvorfor du ikke selv skal booke tid.

Vi er i øjeblikket i gang med at planlægge, hvordan vi får booket tider til 2. vaccination samt sikret transport til denne. Yderligere information følger på denne side.