Vaccination til +65-årige

Det er nu muligt for de borgere, der er vaccineret første gang, at booke tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk.

De +65-årige borgere, som blev vaccineret 1. gang lørdag den 16. januar, kan nu bestille tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk.

Det er fortsat kun borgere, i målgruppen 65 år eller derover, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, som blev vaccineret første gang, der kan booke tid til 2. vaccination på www.vacciner.dk. Har du ikke NemID, Kan du booke tid ved at ringe til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63.

Er du ikke i ovenstående målgruppe, må du afvente invitation til vaccination fra Sundhedsstyrelsen. Invitationen kommer i din e-Boks eller postkasse.

OBS! Kan du ikke transportere dig ved egen eller pårørendes hjælp til vaccinationsstedet, skal du IKKE selv booke tid til vaccinen. Se information om booking og transport nedenfor.

Hvor og hvornår skal du vaccineres, og hvordan kommer du derhen?

2. vaccination af borgere på 65 år eller derover, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, kan blive vaccineret MANDAG den 8. FEBRUAR 2021.

Der bliver igen vaccinationssted i Park Vendia Hallen, Hjørring, Hirtshals Idrætscenter og Sindal Hallerne. På vaccinationsstederne vil der være støttepersonale fra kommunen, som kan hjælpe borgerne.

Har du brug for transport?

Hjørring Kommune opfordrer alle til så vidt muligt selv - eller ved pårørendes hjælp - at sørge for booking af tid til 2. vaccination samt transport til 2. vaccination. Vær opmærksom på, om du som borger er tilmeldt en kørselsordning i forvejen eller har et abonnement på kørsel ved fx NT, Falck eller andre, som evt. kan anvendes.

Er du 65 år eller derover og modtager hjælp til personlig pleje og praktisk hjælp, og kan du ikke transportere dig selv enten ved egen eller pårørendes hjælp, så vil kommunen hjælpe dig med transport. Vi sørger samtidig for at booke tid til vaccinationen, hvorfor du ikke selv skal booke tid.

Vi er i øjeblikket i gang med at planlægge, hvordan vi får booket tider til 2. vaccination samt sikret transport til denne. Yderligere information følger på denne side.