Information til folkeoplysende foreninger og aftenskoler

Fritidsområdet under Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen arbejder på andre måder lige nu.

 Kære foreninger, aftenskoler og selvejende haller

I har jo nok bemærket, at Hjørring er kommet på landkortet som følge af mange nye smittede med Covid-19. Internt i Hjørring Kommune er de aktuelle udfordringer blevet håndteret på glimrende vis i forskellige afdelinger, og der er sat en lang række foranstaltninger i værk på baggrund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer og lidt til ud fra et forsigtighedsprincip. Vi håber og tror på at tiltagene kan være med til at inddæmme smitten.


En vigtig reminder

Samtidig er de mange nye smittetilfælde en klar reminder om, at vi på trods af at meget er genåbnet, endnu er langt fra at være på den anden side af Covid-19.


Fortsæt genåbning – følg retningslinjerne

Det er naturligvis meget vigtigt og afgørende at I som bestyrelse i jeres forening sørger for at Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer bliver fulgt om bl.a. at vaske hænder hyppigt, holde afstand og at blive hjemme og kontakte sin læge hvis man har de mindste symptomer. OG at I fortsat følger de specifikke retningslinjer for genåbning af jeres foreningsaktiviteter.

Har I spørgsmål i denne forbindelse, er I velkomne til at kontakte fritid@hjoerring.dk

Generelt

Medarbejderne arbejder hjemme, og vi gør vores absolut bedste for at holde sagsbehandlings- og myndighedsopgaverne i gang.

Fra forvaltningen side følger vi naturligvis Kultur- og Undervisningsministeriets udstedelse af nye og midlertidige regler på Folkeoplysningens område og heraf mulige kommunale hjælpepakker.

I vil kunne holde jer opdateret her på siden. I kan tilmelde jer abonnementsfunktionen og modtage en mail, når der kommer nyt indhold. Abonner på nyt fra corona.hjoerring.dk

Kulturministeriet. Pressemeddelelse.  Ny aftale sikrer tilskud til lokale idrætsforeninger på 50 mio. kr.

Brev omkring hjælpepakker til foreninger

Brev til foreninger, aftenskoler og selvejende haller vedr. Covid-19

Foreningsregnskaber 2019